,

Protesteert uw huid ook? WALO heeft dé oplossing!

Melissant, 29 januari 2021

Protesteert uw huid ook?

Ruim 10 maanden domineert het Coronavirus onze samenleving. Het raakt alle mensen en iedereen ervaart direct of indirect de gevolgen hiervan.

Een veel gehoorde uitspraak van onze minister president Mark Rutte is, dat we in deze tijd onze handen “kapot moeten wassen”. Dit in het kader van bescherming voor ons zelf en onze omgeving ter voorkoming door het besmet raken met het coronavirus. Dit samen met alle andere maatregelen zoals de 1,50 meter regel, het dragen van een goedgekeurd mondmasker en vele andere beschermende middelen om ons zelf optimaal te beschermen en besmetting(en) te voorkomen.

Door het veelvuldig gebruik van handdesinfectiemiddelen en mondmaskers ervaart u wellicht ook dat de huid van uw handen en uw gezicht gaat protesteren! Geïrriteerde huid, kloven en een schrale huid kunnen het gevolg zijn van veelvuldig gebruik van alle beschermende middelen.

WALO helpt u graag om van bovenstaande bijwerkingen af te komen en biedt een blijvende oplossing! 

                                                                SC Johnson family WALO

Decennia lang heeft WALO een samenwerking met SC Johnson. Een speler in de markt welke alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten levert en een uitgebreid huidbeschermingsprogramma heeft van reinigende en beschermende middelen. Van handreinigers, handdesinfectiemiddelen tot aan huidverzorgende producten voor iedereen, van jong tot oud, voor de meest uiteenlopende branches. Of u nu werkzaam bent in de zorg, voeding of zware industrie, de producten van SC Johnson zijn er voor u! Heel belangrijk te weten dat veel producten zijn getest en geëerd door onafhankelijke organisaties en voorzien zijn van onderstaande kwaliteitslabels:

ECARF zegel

 

ECARF kwaliteitslabel: De Europese Stichting voor Allergieonderzoek (ECARF) kent het ECARF-kwaliteitskeurmerk toe aan allergievriendelijke producten.

 

 

 

 

 

 

  

Ecolabel

Ecolabel: Gecertificeerd met het Ecolabel (www.ecolabel.eu) voor producten die voldoen aan strenge technische criteria volgens de LCA methodiek (Life Cycle Assesment), die de voornaamste milieu effecten in alle fasen van de levenscyclus van het product beslaat, waaronder productie, gebruik en afvoer.

 

 

 

 De producten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende verpakkingen (tubes, flacons, dispensers) en kunnen op verschillende manieren binnen uw bedrijf of (zorg)instelling worden geïntegreerd.

 Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en onze adviseurs vertellen u graag welke producten het best bij u passen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Door het gebruik van de producten van SC Johnson worden de gevolgen toch iets dragelijker?

 

Huidbescherming van Sc Johnson, duimpje WALO

 

                           “Samen voor een veiligere samenleving”


Terug naar overzicht