,

Veegmachine huren

Wilt u een veegmachine huren voor uw bedrijf? Onze industriële veegmachines reinigen uw vloeren en oppervlakten en kunnen zowel kort als lang worden gehuurd. Huren is goedkoop en duurzaam, en u hoeft niet na te denken over onderhoud. Bekijk hieronder ons assortiment en kies de veegmachine die bij u past.

Categorieën binnen veegmachine huren

10 producten in veegmachine huren

Veegmachine huren voor grote binnen- en buitenruimtes

WALO verhuurt al tientallen jaren veegmachines voor binnen- en buitenruimtes. Onze machines zijn milieuvriendelijk, eenvoudig te bedienen en ontwikkeld door Tennant, een hoogwaardige fabrikant met een goede reputatie.

Of het nu om een winkelcentrum gaat, een fabriek, een parkeergarage, een magazijn, een distributiecentrum of een op- of overslagbedrijf: wij verhuren een veegmachine die daarbij past.

Bent u op zoek naar een veegmachine voor een omvangrijke binnenruimte of buitenruimte? Dan raden wij u aan een zogenaamde opzitveegmachine te leasen. Deze machines worden bediend door een bestuurder die op de machine zit. Hiervoor is een comfortabele stoel aanwezig. De machine is voorzien van een besturing die vergelijkbaar is met dat van een auto, maar dan een stuk eenvoudiger. Zo zijn er pedalen aanwezig en een rond stuur.

tennant m20 parkeergarage

Enkele goede voorbeelden van veegmachines voor grote binnen- en buitenruimtes:

Veegmachine huren voor kleinere binnen- en buitenruimtes

Wanneer u over een relatief kleine binnen- of buitenruimte beschikt die toch dagelijks geveegd en gereinigd moet worden, kunt u het beste een achterloop-veegmachine huren. Dit is een machine waarin geen zitplaats voor een chauffeur geïntegreerd is. Daarvoor is de machine namelijk te klein. Wel is het mogelijk deze machine te bedienen door erachter te lopen. De veegmachine voor achterloop bevat namelijk een handige besturingshendel die eenvoudig te bedienen is.

Het grote voordeel van een achterloop-veegmachine is de wendbaarheid van het apparaat. Zowel open ruimtes als moeilijk bereikbare ruimtes zijn met dit type machine eenvoudig te bereiken. Dit is erg handig in onder andere magazijnen, werkplaatsen en opslagruimtes.

tennant s10 huren

Wilt u een geschikte veegmachine huren voor de wat kleinere binnen- of buitenruimte? Dan bevelen wij u de hoogwaardige Tennant S10 veegmachine aan. Dit apparaat reinigt drieduizend vierkante meter per uur, is bijzonder wendbaar en duurzaam, en ook nog eens eenvoudig te bedienen. Dankzij de grote vuilvergaarbak van maar liefst 80 liter hoeft u uw reinigingswerkzaamheden niet steeds te onderbreken.

Veegmachine huren? Bij WALO profiteert u van vele voordelen

Wilt u een Tennant veegmachine huren bij WALO? Dan kiest u voor een ervaren en betrouwbare partner die in het gehele verhuurproces voor u klaarstaat. Denk daarbij aan:

  • vrijblijvend en persoonlijk advies
  • haal- en brengservice
  • uitleg en training op locatie
  • periodiek onderhoud
  • technische support
  • helpdesk van 07:00 - 21:00 uur

WALO streeft niet alleen naar schone binnen- en buitenruimtes, maar ook naar een schone wereld. Daarom werken wij bewust aan het verjongen en vergroenen van onze verhuurvloot. Ons doel is om de reductie van Co2-uitstoot te minimaliseren. Dat doen wij door energiezuinige machines aan te schaffen en deze aan u te verkopen of te verhuren. Dit zijn doorgaans machines die over zogenaamde ec-H20 NanoClean-technologie beschikken. Middels deze technologie wordt water omgezet in een vernieuwende schoonmaakoplossing.

Bij veel van onze machines is het gebruik van zeep al grotendeels of zelfs geheel overbodig. De Tennant-machines in ons assortiment zijn namelijk zodanig geavanceerd dat zij met enkel water in staat zijn om vervuilde oppervlaktes snel en efficiënt te reinigen. Kiest u voor WALO, dan kiest u voor een bedrijf dat bewust bezig is met het vergroenen van de verhuurvloot.

Offerte of vrijblijvend advies

Meer weten over de voordelen van een samenwerking? Bekijk de 7 voordelen van huren bij WALO. Liever meteen weten welke machine bij u past? Kies dan uit het productassortiment en doe een aanvraag. Of vraag ons om deskundig advies via onderstaand contactformulier.

 

{{ errors.first("form1.field_1") }}
{{ errors.first("form1.field_3") }}
{{ errors.first("form1.field_2") }}
{{ errors.first("form1.privacy") }}