,

Wateroverlast door sneeuw, ijs, lekkage of overstroming

Ondervindt uw bedrijf wateroverlast door sneeuw, ijs, lekkage of overstroming? Dan helpt WALO u graag verder om dit snel en efficiënt op te lossen. Hieronder leest u wat we voor u kunnen betekenen. 

Oorzaken van wateroverlast 

Er zijn diverse oorzaken van wateroverlast bij bedrijven. Vaak ontstaat dit door regen, sneeuw, stuifsneeuw of ijs, maar het kan ook voorkomen dat er sprake is van een lekkage, een gesprongen waterleiding of een defecte sprinklerinstallatie. De overlast die u hiervan ondervindt kan zeer groot zijn. Sommige bedrijfsruimtes lopen hier volledig door onder. Ook een kleinere vorm van wateroverlast kan echter erg vervelend zijn. Zo kan vocht uw vloeren beschadigen. 

kapotte pijp wateroverlast

Wateroverlast verhelpen met een opzit-waterzuiger 

Wateroverlast komt veel voor in onder andere parkeergarages, magazijnen en bedrijfshallen. Deze overlast is niet alleen erg vervelend, maar kan ook schade aanrichten en uw productieproces vertragen. Om die reden raden wij u aan om bij wateroverlast een opzit-waterzuiger te huren. Dit is een machine die grote hoeveelheden water kan opzuigen. Wij kunnen deze machine met spoed bij u leveren, zodat u uw wateroverlast meteen kunt verhelpen. 

Tennant T12

WALO beschikt over de allerbeste reinigingsmachines van de Benelux. Onze machines zijn van het merk Tennant. Dit merk staat bekend als de Mercedes onder de schrobbers. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij u met spoed van dienst zijn wanneer u wateroverlast ondervindt. 

Vraag onze spoedhulp aan bij wateroverlast 

Heeft u te maken met spoed en wilt u uw wateroverlast zo snel mogelijk verhelpen? Dan gaan we graag met u in gesprek over een oplossing. U kunt ons via onderstaande button bereiken. 

Neem direct contact op!

Heeft u geen spoed aanvraag, maar wel een vraag aan ons? Vul dan het contactformulier hieronder in.

{{ errors.first("form1.field_1") }}
{{ errors.first("form1.field_3") }}
{{ errors.first("form1.field_2") }}
{{ errors.first("form1.privacy") }}