,

Desinfectiemiddelen

Met ons brede assortiment desinfectiemiddelen, bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze producten zijn namelijk voorzien van de benodigde toelatingsnummers en/of certificaten. Vragen of op zoek naar advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Categorieën binnen desinfectiemiddelen

5 producten in desinfectiemiddelen

Ons assortiment desinfectiemiddelen

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende desinfectiemiddelen die we aan u kunnen leveren.

  • Staat het product dat u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Voordelen van desinfectiemiddelen

De meeste handdesinfectie is gemaakt op basis van alcohol en aangevuld met stoffen die de handen zacht laten aanvoelen na gebruik. Desinfectie zorgt ervoor dat virussen en bacteriën gedood worden en niet verder kunnen verspreiden. Het is belangrijk om regelmatig de oppervlakken van openbare ruimtes, zoals scholen, kantoren, kerken enzovoort te reinigen. Daarnaast geeft een mooie desinfectiezuil of hygiënepunt met logo en informatie gelijk een professionele uitstraling bij binnenkomst. Onze desinfectie wipes zijn uitermate geschikt voor het reinigen van oppervlakken en handen.

Over Walo

Al meer dan 80 jaar is Walo de specialist op het gebied van hygiëne en reinigingssystemen. Klanten worden op een deskundige manier geholpen bij verschillende hygiënevraagstukken in uiteenlopende branches van scholen, tuinbouw tot fabrieken. Service en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten van ons bedrijf, daarom helpen we voor en na de aankoop. Reparaties worden op locatie uitgevoerd en Walo is 24/7 bereikbaar voor incidentenbestrijding. Bestellingen worden al sinds en jaar en dag afgeleverd door Van der Mark Transport.

Offerte aanvragen

Walo pakt uw pakket altijd zorgvuldig in en zorgt voor een snelle levering. Indien gewenst kunnen we een gepaste offerte voor u maken, deze ontvangt u binnen 24 uur. Als u nog vragen heeft over de verschillende desinfectiemiddelen kunnen wij u ook vrijblijvend adviseren. Neem hier contact met ons op.

Email: welkom@walo.nl

Telefoon: 0187-605374