,

Tennant Veeg(zuig)machines

Ontdek ons uitgebreide assortiment Tennant Veegmachines. De veegmachines zijn onderverdeeld in drie soorten:

Hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op voor persoonlijk en deskundig advies.

13 producten in veeg(zuig)machines

Veegmachines en veegzuigmachines van Tennant

Bij WALO vindt u een uitgebreid assortiment aan veeg(zuig)machines. Voor iedere vloersoort, werkomgeving en/of vloeroppervlak heeft WALO de juiste oplossing! Welk type veeg(zuig)machine het best bij uw past, is afhankelijk van uw wensen. Laat uzelf goed informeren door de professionals van WALO en kies voor de beste veeg(zuig)machine, passend bij uw wensen!

Welke veeg(zuig)machine past bij uw wensen?

WALO heeft een ruime keus aan veeg- en veegzuigmachines, voor zowel binnen als voor buitenruimtes bieden wij de veegmachine die past bij uw wensen. In ons assortiment zijn de veeg(zuig)machines onderverdeeld in de volgende machines.

Achterloop-veegzuigmachines 

De achterloop-veegzuigmachine van Tennant, ook wel de walk behind veegmachine genoemd, is perfect voor complexe- en middelgrote oppervlaktes. Deze veegmachine is uitgerust met een handig draadloos ontwerp, wat deze veegmachine erg gebruiksvriendelijk maakt.

De opzit-veegzuigmachine

De opzit-veegzuigmachine van Tennant, is een ideale veegmachine voor grotere ruimtes. Dankzij de authentieke reinigingsmethoden van de veegmachines, is het mogelijk om snel en effectief met optimale stofbeheersing te reinigen. 

Veegschrobzuigmachines

Wilt u uw binnen- of buitenvloer vegen en schrobben in één veeggang? Dan is een opzit- veegschrobzuigmachines van Tennant een goede keus. Deze veegschrobzuigmachine zorgt voor een effectieve reiniging van zowel binnen als buiten ruimten.

Het kiezen van de juiste veeg(zuig)machine kan lastig zijn zonder enige kennis van zaken. Kijk daarom gerust rond op onze website en vraag een vrijblijvende offerte aan. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw hygiëne vraagstuk. 

WALO als officiële Tennant partner 

Veeg(zuig) machine van Tennant nodig? Bij WALO bent u op het juist adres voor het beste advies over uw veegzuigmachine van Tennant. Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij uw partner op het gebied van al uw hygiëne en reinigingssystemen. Als Authorised Tennant Partner beschikken wij over een indrukwekkend assortiment aan reinigingsmiddelen.  

Samen met u kijken we graag naar uw hygiëne vraagstuk en bieden u een eerlijke en passende oplossing aan. Eén ding is zeker, bij WALO bent u verzekerd van de best denkbare reinigingsoplossingen.