,

Beschermingsmiddelen 'anderhalve meter kerkdienst'

L.S.,

Als (mede) verantwoordelijke voor uw kerkelijke gemeente volgt u wellicht ook de berichtgeving omtrent het Coronavirus nauwgezet. Met het oog op de actualiteit - COVID-19, en de mogelijkheid welke onze overheid biedt om vanaf 1 juni (met maximaal 30 personen) en vanaf 1 juli 2020 (met maximaal 100 personen) weer (kerk) erediensten te mogen beleggen, willen wij als WALO met u als plaatselijke gemeente meedenken om dit mede mogelijk te maken, met in achtneming van de door de RIVM gestelde veiligheidsmaatregelen. Het adviesprotocol voor de “anderhalve meter kerkdienst” welke recent is gepubliceerd, is voor WALO de leidraad.

WALO is een bedrijf, gevestigd in Melissant (Goeree Overflakkee) en Kesteren (Betuwe), gespecialiseerd in alles wat met hygiëne / reiniging en (hand)desinfectie te maken heeft. Een familiebedrijf met passie en ruim 30 jaar ervaring op het gebied van hygiëne / reiniging en (hand)desinfectie. Voor een impressie kijkt u op www.walo.nl.

Om als kerkelijke gemeente de erediensten op een veilige maar vooral ook verantwoorde manier te kunnen beleggen met het oog op de gezondheid van ambtsdragers en gemeenteleden, heeft WALO een COVID-19 “proof” hygienepakket samengesteld welke geheel aansluit bij de behoefte om de bescherming (hygiëne) te borgen.

Het assortiment bestaat onder andere uit:

 WALO heeft van alle COVID-19 producten voldoende op voorraad. Zie: https://www.walo.nl/assortiment/covid-19

  • Daarnaast zal WALO u als kerkelijke gemeente een hand-out verstrekken waarin ook instructie word gegeven op welke wijze u de COVID-19 beschermingsproducten op een verantwoorde manier kan gebruiken.
  • Desgewenst zal ook bij u op locatie (vrijblijvend) advies en kennisoverdracht worden gegeven hoe u in uw gemeente het gebruik van de COVID-19 beschermingsmiddelen kan toepassen.

Vanzelfsprekend is het dat er op een vertrouwelijk en integere wijze omgegaan zal worden met uw aanvraag, en uw kerkelijke gemeente voorzien van passend advies. Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is om op zondag deel te nemen aan de (kerk) erediensten ziet WALO dit ook als haar verantwoordelijkheid.

Wij zien uit naar uw reactie en denken graag met u mee inzake uw COVID-19 hygiëne vraagstuk.

Contact: welkom@walo.nl / Telefoon: 0187-605374

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers
WALO Hygiëne & Reinigingssytemen
Kraaijerdijk 27
3248 LC MELISSANT

 

Terug naar overzicht