,

Versla het griepseizoen met het hygiënewerkplan van WALO Medical Supply

 

Melissant, 12 juli 2021

Gratis demo op locatie:
"versla het griepseizoen met een hygiënewerkplan voor uw organisatie".

Dankzij grootschalige vaccinatie krijgen we Covid19 steeds beter onder controle. En nu Nederland niet langer op slot zit, kan ook uw organisatie weer volop floreren. Dat heeft echter niet alleen maar voordelen, want nu iedereen weer samenkomt, maakt ook de griep een terugkeer in ons land. Waar influenza tijdens de coronacrisis vrijwel niet voorkwam, staat het griepseizoen nu weer voor de deur en zal in het najaar weer volop losbarsten.

Zó groot zijn de gevolgen van griep voor uw bedrijf

We hebben van corona geleerd dat je met de juiste hygiëne een groot deel van de besmettingen kunt voorkomen. We zijn massaal onze handen gaan ontsmetten, gaan bewuster om met de afstand die we houden tot onze medemens en hebben meer aandacht voor hygiëne op de werkvloer. Die aandacht is essentieel, want de gevolgen van griep zijn jaarlijks veel groter dan werkgevers denken:

  • Jaarlijks valt maar liefst 13.2% van het personeel uit met griep of verkoudheid;
  • Dat gaat om 1.1 miljoen zieken;
  • Een zieke werknemer is gemiddeld één volle werkweek per jaar afwezig;
  • Elke dag dat een werknemer ziek thuis zit, kost dat zo’n 223 euro;
  • Op jaarbasis gaat dit om bijna 100 miljoen euro per jaar.
Hygiënewerkplan is dé oplossing tegen influenza op de werkvloer

Wilt u influenza binnen uw organisatie preventief het hoofd bieden? Dan is een professioneel hygiënewerkplan perfect voor u. Met het hygiënewerkplan van WALO Medical Supply beschikt u over de juiste hygiëneproducten op de juiste plaats en op het juiste moment. En dat levert uw organisatie belangrijke voordelen op:

  • U dringt het aantal zieken en ziektekosten significant terug (met één zieke minder in uw bedrijf bespaart u per dag al zo’n € 223 euro);
  • U neemt zorgen weg over besmettingsrisico’s op de werkvloer;
  • U laat zien dat u verantwoordelijkheid neemt voor het welzijn van uw personeel.

Handhygiëne Deb SC JohnsonHandhygiëne huidverzorging

Het hygiënewerkplan van WALO Medical Supply begint altijd met een gratis en vrijblijvende demo op locatie. Tijdens deze kosteloze demo leggen wij u in detail uit wat een hygiënewerkplan voor uw organisatie inhoudt. Bent u na afloop enthousiast? Dan maken wij samen met u een op maat gemaakt hygiënewerkplan voor uw organisatie. Een hygiënewerkplan bestaat uit de volgende stappen:

 

  1. Wij geven allereerst een gratis en vrijblijvende demo op locatie;
  2. Wij geven uitgebreide voorlichting over ontsmetten zonder schade aan de huid;
  3. Wij verzorgen de training van uw werknemers (belang hygiëne uitleggen, zogenaamde “best practices” en positieve gedragsverandering bewerkstelligen);
  4. Wij installeren diverse hygiënepunten op strategische locaties bij u op de werkvloer;
  5. Wij bieden u een jaarlijkse update zodat u altijd over actuele kennis en goed werkende materialen beschikt.
Start nog deze zomer en wees het griepseizoen voor

Als dé specialist in hygiënevraagstukken raden wij u aan om reeds in de zomer een hygiënewerkplan op te stellen voor uw bedrijf. Op die manier bent u het griepseizoen ruimschoots voor én krijgt uw personeel de kans alvast te wennen aan de maatregelen die hierbij horen. Dit brengt bewustwording en een positieve gedragsverandering teweeg, zodat uw personeel sterker dan ooit het griepseizoen in gaat.

Hygiënewerkplan voor uw organisatie? Vraag de gratis demo op locatie aan

Wilt u de griepcijfers binnen uw bedrijf significant verlagen? Dan werkt u niet alleen aan het welzijn van uw personeel, maar ook aan een sterke groei in productiviteitscijfers binnen uw organisatie. Hoe minder griep- en verkoudheidsgevallen u heeft, hoe beter de zaken immers blijven lopen.

Vraag nu de gratis demo op locatie aan en wij komen bij u langs om het hygiënewerkplan te presenteren. Bent u na afloop enthousiast? Dan gaan wij graag met u om de tafel om een op maat gemaakt hygiënewerkplan te ontwikkelen voor uw organisatie.

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op

 

Handhygiëne van WALO Medical Supply

Terug naar overzicht